Ҫifti i njohur po kalojnë momente të vështira, Lirimi publikon foto nga spitali me Lulen

Lirimi dhe Lulja janë ҫifti më i njohur shqiptar në Instagram.

Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por edhe kritika, shkruan ORAinfo.Por, së fundmi ata po kalojnë momente shumë të vështira, Lulja po përballet me një sëmundje

Burri i saj ҫdo ditë për ndjekësit po tregon se sa i mërzitur është.

Sonte ai ka publikuar një foto nga spitali, bashkë me gruan e tij sht ypni mbi relam shihnii pamjett.