1 Muaj Pas Lajmit Tronditës, Zbulohet Gjendja E Muharrem Ahmetit

Muajin e kaluar lajmi se Muharrem Ahmeti nuk ishte mirë nga ana shëndetësore e tronditi publikun i cili prej vitesh dëgjon e kërcen me këngët e tij. Tani që ka kaluar 1 muaj duket se gjendja Muharrem Ahmetit është normalizuar. Madje këngëtari i është kthyer muzikës dhe ka publikuar një cover të këngës së Elvana Gjatës “Tavolina e Mërzisë”. Tanimë Muharremi ka nisur të postojë edhe në rrjete sociale. DUke e hap re kalmen e cila po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gijthe rrjetet dh eme gjere.