10 të arrestuar në Britani, pastronin shifra të fr ikshme nga parat e d roges në Dubai

10 persona u arrestuan teksa përpiqeshin të fusnin rreth 15 milionë sterlina para të pista nga Britania në Dubai.Anëtarët e këtij grupi të organizuar akuzohen se kanë organizuar një plan për të pastruar miliona të cilat i fitonin nëpërmjet tra fikut të dr ogës dhe të klandestinëve.Policia ka arrestuar një francez dhe katër britanikë, drejtues të grupit të organizuar, si dhe pesë indianë.Veç parave, autoritetet sekuestruan makina luksoze, si Audi Q7, BMW 5 dhe Ranger Rovers ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: