11 lëkundje tër.meti gjatë natës, ja si kanë lëvizur magnitudat

Njëmbëdhjetë lëkundje tërmeti janë regjistruar gjatë natës së 2 janarit në Shqipëri. Sipas të dhënave të publikuara nga IGJEUM, epiqendra ka qenë në Korçë dhe Kepin e Rodonit. Magnituda e lëkundjeve ka shkuar edhe deri në 3.4. Tërmeti i fundit është regjistruar nga IGJEUM në orën 05:50, me epiqendër në Detin Adriatik me magnitudë 2.5. Ndërsa në orën 5 e 25 në Korçë lëkundja e regjistruar ka qenë me magnitudë 2.1. Per te pare videon shtip nerek.kllam