14 transformime befasuese, “magjistari i gërshërëve” që u ndryshon jetën vajzave

Yevheny Zhuk, stilisti i quajtur ndryshe “magjistari i gërshërëve” ka ndarë me ndjekësat e tij këto transformime magjike të këtyre femrave, me vetëm një prerje!

34-vjeçari nga Rusia ndan foto para dhe pas transformimeve, punon me magjinë e tij në flokët e grave, duke u dhënë atyre një stilim flokësh që i ndryshon totalisht ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: