14 vjeçarja nga Gjakova që u dhu.nua nga fqinji ishte e fejuar: Flasin familjarët dhe partneri i saj

Kaloi një natë e tek të nesërmen prindërit e kuptuan se ku e kanë të bijën 14 vjeçare, ajo dyshohet se u dh unua nga fqinji i saj. Familjarët thotë se vi ktima po detyrohet të pranojë se një gjë të tillë e bëri me dëshirë, ndërsa i fejuari qëndroi me të deri atë nat shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: