150 euro dita: Gjermanët kërkojnë punëtor për këtë punë… (Video)

Punëtorët sezonalë që synojnë të fitojnë “para të shpejta” duke shkuar jashtë vendit, tani e kanë mundësinë ideale.Në Gjermani, vjelja e asparagut mund t’ju sjellë deri në 150 euro në ditë. Të gjithë të interesuarit nga Maqedonia mund të aplikojnë për punë, përcjell agjencia e lajmeve INA.Punëdhënësit gjermanë po japin një minimum prej 8.60 euro në orë, që është pak më shumë se vitin e kaluar shtype rekl,am dhe shiko vide,on