17 Vjeçe, tre shtatzëni dhe dhtatë fëmijë: ju lutem më ndihmoni, nuk duan të më mbyllin tubat

Ju lutem më ndihmoni, nuk duan të mi mbyllin tubat”. Është ky apeli i Pamela Villarruel. Ajo është një vajzë fare e re e lindur në Leones, provincë e Cordona në veri të Argjentinës. Historia e saj është vërtetë e veçantë… Kur ishte 14 vjeçe, në fillimet e adoleshencës, solli në jetë fëmijën e saj të parë. lexo lajmin e plot + disa fotografi duke klijkuar posht ketij shkrimi tek pjeesa rek,lamuese