20-Vjeçarja Nga Lezha S**S Me Plakun Në Oborrin E Pallatit

Gjendja e rënduar ekonomike është një faktor shumë i rëndësishëm i mënyrës se si të rinjtë detyrohen të kryejnë edhe veprime nga mëposhtërueset për të siguruar bukën e gojës.Një djalë nga qyteti i Lezhës kishte dalë në ballkonin e shtëpisë së tij dhe poshtë pallatit kishte parë një skenë të pabesueshme.Ai shpjegon se një vajzë rreth të 20-tave po kryente marrë dhënie me një të moshuar rreth të 70-tave. Ai i dha për shërbimet 1 mijë lekë të vjetra, ndërsa vajza i kërkonte 2 mijë JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: