23-vjeçarja e lidhur me milionerin 46 vite më të madh: Ja pse u dashuruam me shikim të parë

23-vjeçarja e lidhur me milionerin 46 vite më të madh: Ja pse u dashuruam me shikim të parë

A ekziston dashuria me shikim të parë?! Ky çift e pohojnë dhe shprehen se pavarësisht diferencës së madhe në moshë, ndjenjat e tyre janë reale dhe shumë të forta.Najee Martin, pronare e një biznesi, dhe Charles Sciberras, po ashtu një biznesmen i fortë, tregojnë se kanë rënë në dashuri fill pas bisedave të tyre të para në rrjetin social Tinder dhe më pas në takimin e parë përballë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: