23-Vjeçarja Martohet me gjyshin 40 vjet më të madh: jemi Çifti më i lezetshëm në botë (Video)

“Jemi çifti më i lezetshëm në botë” Një çift australian me diferencë në moshë më shumë se 40 vjet nga njëri tjetri janë martuar pas një romance të shpejtë mes tyre.
Ashleigh Petrie, 23 vjeçe mban në gisht unazën e gjyqtarit Rodney Higgins, i cili mendohet të jetë mbi 60 vjec.
“Nisi me një pëlqim të çastit dhe përfundoi me unazën në gisht. Dashuria e jetës sime më kërkoi të martohemi dhe unë thashë ‘po’. Jemi çifti më i lezetshëm në botë”, thotë 23 vjeçarja
Shttypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju…