23-vjeçarja tregon dramën që po i ndodh: Bëra s*.ks me shefin tim, por tani po më ikën me ndja sepse ai me tha qe une

23-vjeçarja tregon dramën që po i ndodh: Bëra s*.ks me shefin tim, por tani po më ikën me ndja sepse ai me tha qe une

Bëra se.ks një natë kur isha e d.ehur me menaxherin tim dhe tani jam shumë e shqetësuar se kjo gjë do na shk.atërrojë plotësisht miqësinë që kishim.
Unë e kuptova që në fillim kur e takova, se ai ishte i interesuar për mua kur ju bashkova për herë të parë ekipit të tij gjashtë muaj më parë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: