24 vjeçarja shtatzënë vr.itet nga mikesha e vjetër që i pr.et barkun për t’i vjed.hur beben

Një grua e re shtatzënë është gjetur e vd.ekur dhe fëmija i palindur iu nxorr nga barku nga mikesha e saj, e fiksuar për të vjed..hur një fëmijë.

Gruaja e identifikuar si 24 vjeçarja Flavia Godinho Mafra, ishte 36 javë shtatzënë kur u vr.a në qytetin e Canelinha, në jug të Brazilit.

Shoqja e saj e fëmijërisë pranoi se bashkë me të dashurin e vr.anë duke e god.itur me një tullë, pasi e kishin ftuar vik.timën në një festë të rreme për beben e saj.
Mikesha e saj ishte bërë e fiksuar për të vjed.hur një fëmijë pasi kaloi një shtatzani të dështuar në fillim të vitit, tha policia.

Detektivi i çështjes Paulo Alexandre Freyesleben konfirmoi se shkaku i vd.ekjes ishin pl.agët e shkaktuara nga tulla dhe prerja e thellë në bark.

Trupi u gjet nga bashkëshorti i vi.ktimës dhe nëna e saj mëngjesin e të premtes.

Ajo ishte hedhur në një punishte të bra.ktisur në zonën Galera, ndërsa bebja mungonte.

Policia zbuloi më vonë se bebja ishte dërguar në spital dhe e dyshuara dhe burri i saj u arr.estuan.

Sipas hetimeve, gruaja e arr.estuar ishte mike e vjetër shkolle me vik.timën dhe kishte humbur një fëmijë gjatë një shtazanie të dështuar në janar. Prej atëherë ajo ishte fiksuar me idenë e vjed.hjes së një fëmije.

Sipas agjencisë NSC Total, bebja vajzë mbetet në spitalin e fëmijëve të Florianopolis, ku po mjekohet për pl.agët që pësoi nga shk.ulja prej barkut të nënës, por në përgjithësi është në shëndet të mirë.

Autopsia do të konfirmojë më tej nëse bebja u nxorr nga gruaja shtatzënë kur ajo ishte gjallë apo e vd.ekur.

Flavia kishte studiuar pedagogji dhe punonte si asistente mësimore. Ajo u v.r.ros në var.rezat e Canelinha pas një ceremonie të shkurtër.