250 euro g rami: Bima më e shtrenjtë në botë, gjindet edhe në Kosovë, ja ku është…

250 euro g rami: Bima më e shtrenjtë në botë, gjindet edhe në Kosovë, ja ku është. Lule shafrani, e cila vlerësohet si një prej erëzave më të shtrenjta në botë 250 grami, kultivohet edhe në Kosovë. Kjo lule, përpunimi i së cilës kërkon mund dhe durim, vlerësohet se është ‘më e vlefshme se ari’ Kjo bimë është un ike, duke kombinuar shijen fantastike dhe përfitime të mëdha shëndetësore shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.