26 vjeçari ishte djal i hastretit – Babai i mllefosur në Kurtin, Sveçlën dhe Vitinë, madje i tha “me zagartë e tij”

Djali i vetëm i familjes Musliu nga Gjilani, Agoni, të dielën ka vdekur pasi u hodh nga kati i katërt në Qendrën e Studentëve, e cila është shndërruar në karantinë. Agon Musliu ishte vendosur aty pasi kishte ardhur nga Gjermania.Babi i Agonit, Naim Musliu, ka treguar se djali i tij kishte shkuar në Gjermani më 6 mars të këtij viti për t’i vijuar studimet në nivelin master. Por, ai tha se pas krijimit të gjendjes me pandeminë COVID-19, djali i vetëm i tij kishte filluar të ankohej se e ka kapluar një mërzi e madhe sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: