31-vjeçe dhe mami/ Kush është biondja bukuroshe që ruan Putin

Një 31-vjeçare, e martuar dhe nëna e një fëmije, është shpallur gruaja më e bukur në Gardën Kombëtare të Rusisë. Ajo është një nga agjentet që kujdeset për sigurinë e presidentit rus, Vladimir Putin.Anna Khramtsova kryesoi në listën me 1000 pjesëmarrëse, por tregoi se i duhej të përballonte edhe se’ksizmin në Gardën Kombëtare të Rusisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: