4 familje në qiell të hapur bënë gjumë mbëmë(Video)

Fshatrat e Vorës janë të prekura thellësisht nga tërmeti i 26 Nëntorit. Shtëpi të shkatërruara, njerëz që kalojnë natën jashtë, me çadra të siguruara me shumë vështirësi, ky është realiteti që shohim ne këtu.

Ndalesa e parë është shtëpia e Sulejman Kasës, që siç duket nga pamjet, është tërësisht e pabanueshme. Natën e tërmetit, fati ishte në anën e tij dhe të bashkëshortes shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: