40% e femrave tradhtojnë: Njëra prej tyre i tregon arsyet se përse e bëjnë këtë!

Shumë shpesh kemi dëgjuar se meshkujt janë ata që vazhdimisht i tradhtojnë gratë, dhe rrallëherë dëgjojmë se femrat janë po aq të pabesa.
Sipas Nadia Bokodyt, redaktore e ‘She Said’, hulumtimet tregojnë se femrat janë duke tradhtuar më shumë se asnjëherë më parë, ku statistikat thonë se 40% e tyre i tradhtojnë partnerë shtype rekl,am dhe shiko vide,on