450€ një pallto në Kosovë, qytetari mendon se i tregoi çmimin e qirasë së lokalit!

450€ një pallto në Kosovë, qytetari mendon se i tregoi çmimin e qirasë së lokalit!

Në Kosovë pagat nuk janë të larta, por shpesh herë çuditemi nga çmimet shumë të ngritura të rrobave.Madje përpos kësaj, disa nga çmimet i bëjnë njerëzit të hamendësojnë se për çfarë kërkuan saktësisht në ndonjë dyqan apo faqe në internet ku mund të porositni për rroba.Kësisoj një qytetarë të cilit i pëlqye një pallto u habit me çmimin e saj prej, 450 euro shtype rekl,am dhe shiko vide,on