5000 Euro Nqs MARTOHENl Me Vajzat Tona, SHTETl Europian Që Po “THlTH” Meshkujt E Huaj

Prej disa vitesh, qeveria e Islandës po ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.Presidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: