“5000 euro, ose të publikova fotot e Ermalit me një tjetër”, gazetari sh antazhon Rezarta Shkurtën

“5000 euro, ose të publikova fotot e Ermalit me një tjetër”, gazetari sh antazhon Rezarta Shkurtën

Emisioni “Thumb On” në RTV Ora vuri në një situatë të pazakontë këngëtaren e njohur Rezarta Shkurta, duke i bërë një kamera të fshehtë.

Gazetari i “Thumb On” në bashkëpunim me stafin e studios së saj të fotografisë dhe bashkëshortin Ermalin i bënë një rreng në ambjentet e zyrës së saj, duke e vënë atë përballë “tradhëtisë ” së bashkëshortit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: