Rama në Open: Europa? Është Arabia Saudite dhe Turqia ku drejtojnë miqtë e mijë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është shprehur në emisionin Open se ka komunikuar me presidentin e Turqisë Erdogan dhe i ka kërkuar atij një konferencë donatorësh në lindje dhe perëndim.Rama në Open: Europa? Është Arabia Saudite, Turqia ku drejtojnë miqtë e mijë. I jam drejtuar edhe Australisë edhe Izraelit ja dhe video e keni me poshte: