6 vite nga vd ekja misterioze/ Çfarë është zbuluar për aksidentin fa tal të Sokol Olldashit

Demokratët e pakënaqur me drejtimin e PD prej Lulzim Bashës, mendojnë se me Sokol Olldashin në krye, gjërat do ishin ndryshe.Deputeti demokrat u ndje i vjedhur nga Basha dhe Berisha, në garën e verës së vitit 2013. Ai po përgatitej për një lëvizje brenda PD, që me gjasë do ta përçante sërish atë. Por plani u ndërpre nga vde kja e tij natën me shi të 20 nëntorit, në rrugën Tiranë-Elbasan ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: