63 rekorde botërore, ky është njeriu më i fuqishëm në planet (Video)

Dmitriy Khaladzhi (19 prill 1979), një sportist ukrainas, është kampion në mbajtjen e rekordeve botërore për ngritje të fuqive.Në moshën katër vjeç, Khaladzhi u dogj nga një kazan me ujë të valë, 35% e lëkurës së tij u d ëmtua.Ai kishte hyrë në shtatë oper acione dhe bëri 12 transf uzione gja ku.p as sëmundjes, muskujt e tij u mummizuan dhe në moshën 5 vjeç Khaladzi duhet të mësonte për të ecur përsëri shtype rekl,am dhe shiko vide,on