8 herë haxhi – plaku shqiptar flet nga Meka, tregon se si ishte falur tinëz në kohën e ‘xhaxhit’!

8 herë haxhi – plaku shqiptar flet nga Meka, tregon se si ishte falur tinëz në kohën e ‘xhaxhit’!

Xhevat Gjorgji, 83-vjeçari nga Radomira e Dibrës, është shqiptari që 8 herë kishte shkuar në haxh.Në një intervistë, të zhvilluar nga imami Ahmet Kalaja, ai tregon për përvojën e tij në Arabinë Saudite, përkatësisht Mekë dhe Medine.Ndër të tjera, Gjorgji flet edhe për periudhën e komunizmit në Shqipëri, shkruan IndeksonlineSi ishte falur, a kishte agjëruar…?“Po, kam agjëruar edhe në kohën e Enverit. Falesha tinëz”, thotë ndër të tjera ai.Më poshtë, intervista e plotë duke shtypur rek,lamen qe eshte nen kete shkrim.