8 Vajzat VIP qe u dobesuan ne menyre drastike/ Dieta e Rudina Dembacaj eshte me e mira

Problemi me peshën trupore është një nga ato betejat më të ashpra me veten. Sidomos kur të njohin të gjithë sepse ke angazhime publike për shkak të profilit dhe punës që bën, transformimet fizike janë të parat që bien në sy.Ndër vite, kanë qenë të shumtë të famshmit shqiptarë që na kanë befasuar me ndryshimet e tyre në pamjen e jashtme, por disa syresh prej tyre kanë dalluar më tepër për një detaj: dobësimin drastik dhe rrëzimin e shumë kilogramëve brenda një periudhe të shkurtër kohore sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: