“A do e provoje ndonjëherë nga mbrapa ?”-Ja si përgjigjet gazetarja e njohur shqiptare

Rrjetet sociale janë kthyer në ditën e sotme në një platformë që gjithnjë e më shumë na afron me njerëz të panjohur, sidomos kur je edhe personazh publik.Jo pak herë ndodh që këta të fundit të marrin mesazhe private, mjaft shqetësuese. I tillë ishte edhe rasti I këngëtares gazetares se njohur shqiptare së fundmi ku një fans dueket se I ka bërë nje pyetje provokative dhe interesante per jeten ne shtrat.Por shikoni si i pergjigjet ajo shokon me pergjigjen e saj.Per me teper sht ype re ekl,a amen me po shte dhe shiko vide,on