A do shkojmë në plazh këtë verë? Vjen përgjigja nga mjeku italian

Kurba e koronavirusit në Itali ka filluar të bjerë. Virologu italian Giulio Tarro në një intervistë për emisionin “Tempora” tha se numri real i personave të infektuar nuk është ai i deklaruar.
Mjeku u shpreh optimist se pas tre muajsh do të jemi në det. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak