A do të martoheshit me një djalë shqiptar? – Vajzat zvicerane na habisin me përgjigjet e tyre (Video)

A do të martoheshit me një djalë shqiptar? – Vajzat zvicerane habisin me përgjigjet e tyre.

Disa vajzave në Zvicër iu bë pyetja se a do të pranonin që të martoheshin me një shqiptar, përgjigjet e tyre janë befasuese.Nga biseda u konstatua se te zviceranët ka ndryshuar pozitivisht bindja për shqiptarët.LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on