A do të pranonte Mimoza Kusari-Lila të bëhej presidente? (VIDEO)

Nëse diçka ja ka shkaktuar Kosovës problemet kryesore deri tani janë ambiciet individuale të liderëve në raport me pozita të caktuara – qoftë për kryeministër, president apo edhe për poste në kuadër të partive politike”.Por, a do ta pranonte Mimoza Kusari-Lila postin e presidentes së vendet – në rast se ajo do të propozohej si personalitet unifikues për këtë post ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: