A e dini pse nuk u martua Buqja e “Familjes Moderne”?

A e dini pse nuk u martua Buqja e “Familjes Moderne”?

Ka me dhjetëra ro.le të luajtura me suk.ses në teatër, film, televizion, por nuk është aspak med.iatike, nuk i pëlqen të ekspozohet. Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.Burime të afërta me aktorën thonë se është kar.akteri i for.të i Xhekit që i mban pak larg meshkujt me p’oshtë ja videjon.