A e dini se si i ka mbetur nofka “Komandant Gjarpri” presidentit Thaçi në l uftë

A e dini se si i ka mbetur nofka “Komandant Gjarpri” presidentit Thaçi në l uftë

“Unë kam kaluar kufirin shpesh Shqipëri – Kosovë, Kosovë – Maqedoni, përmes Presheve, përmes trekëndëshit Kosovë – Mali i Zi – Shqipëri, dhe bashkël uftëtarët duke parë gjithë këto lëvizje të shpeshta, duke më parë se Serbia nuk mund të na kapte, sepse unë isha i dë nuar edhe më herët nga Serbia qysh në vitin 1993 dhe me shumë akt akuza pastaj një pas një, atëherë shokët filluan të më thërrisnin “Komandant gjarpri”” me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.