A e keni dalluar? Vajzat bukuroshe shqiptare që kanë ngjashmëri me vjehrrat (Video)

Në disa raste, pa ose me vetëdije, djemtë kërkojnë ose tërhiqen nga vajzat që ngjasojnë me mamatë. Jo më kot, teoritë e psikoanalistëve, me në krye Frojdin, përpiluan kompleksin e Edipit që trajton dashurinë dhe lidhjen e fortë të djemve me mamatë. Sigurisht që mbetet vetëm teori, megjithëse nisur nga rastet në vijim duket e vërtetë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: