A e keni ditur, kjo është gruaja e parë në Kosovë që ka pasur leje të vozitjes (Video)

Quhet Myzeina Hoxha, ka lindur në mesin e viteve 1930. Konsiderohet të jetë gruaja e parë që u pajis me leje të vozitjes në Prizren në vitin e largët 1966 përderisa për disa vite voziste pa leje. Aventurat dhe tregimet e saja janë të shumta, udhëtimet gjithandej. Ne vitin 1967 ajo niset për në Turqi. Këtu fillon edhe një aventurë tjetër shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.