A falet tradhtia? Pasi të dëgjoni çfarë thotë Bleona Qereti, e sigurt që do jeni dakord me të

A falet tradhtia? Pasi të dëgjoni çfarë thotë Bleona Qereti, e sigurt që do jeni dakord me të

Mbrëmë në ‘Love Story’ u fol për tradhtinë, temë që u prek nga një prej vajzave protagoniste, konkretisht Dea.

Vajza ka treguar gjatë një takimi se ka provuar tradhtinë dhe kur u kthye në studio tha se nuk ndihet aq keq për të.

Kjo mjaftoi që Bleona të marrë fjalën duke hapur si fillim fjalorin për të treguar konkretisht kuptimin e fjalës tradhti.

“Tradhtia është e pafalshme. Madje dhe nëse ndahesh nga dikush për këtë shkas, ai person duhet të ketë frikë e duhet të ndërrojë rrugë kur të ka ty përballë. Nuk ka rëndësi sa kohë ka kaluar. Edhe dy vite pas, ti mund të shkosh t’i tregosh fytyrën e tij të vërtetë asaj që ai ka në krah”, u shpreh Bleona.

Vajza e kundërshtoi duke i thënë që njerëzit ndryshojnë, por Bleona i qëndroi e vendosur deklaratës së saj./revistawho.com