A lejohet me u martua me këngëtare ? Çfarë thotë Shefqet Krasniqi (Video)

Dëshiroj të pyes Hoxhën a është e lejueshme sipas fesë islame me u martu me një këngëtare, familja e ime nuk po me lejon, me ndihmoni ju lutëm” pyeti një dëgjues.
“Familja e ka shumë mirë, çka ka të mirë prej një këngëtare, nëse mendon që e merr me fitu lek prej sajna, se ajo fiton lek duke kënduar, ajo është tjetër, nëse e merr këngëtaren me bë nënë të fëmijëve, dhe me jetu një jetë familjare të mirë, merre por me kushte, thuj asaj fisnikes, nëse me merr mua, koncertet e avanturat duhet t`i lësh” per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.