A.maneti i pazakontë, gruaja v.arroset në a.rkivol me logo çaji

A.maneti i pazakontë, gruaja v.arroset në a.rkivol me logo çaji

Një grua në Britani e cila konsumonte 40 gota çaji në ditë është vendosur në një ar.kivol me logon e çajit të saj të preferuar.Mesatarisht ajo konsumonte një gotë në 24 minuta.Tina Watson, 73 vjeçe nga Leicester ndërroi jetë ditën e djeshme nga një ar.rest ka.rdiak, por ajo e kishte bërë të qartë am.anetin e saj.Ajo i kishte kërkuar vajzës së saj Debs Donovan që të vendosej në ar.kivolin me logon Typhoon Box shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: