A po mashtrohemi? Mjeku tjeter italian trondit botën: Vetëm 3 persona në Itali kanë vdekur nga koronavirusi

Stefano Montanari një nanopatolog në Bologna dhe mjek në farmaci që e quan veten një “shkencëtar”, ka pohuar prej kohësh se epidemia aktuale është një mashtrim gjigant i mediave. Ai shprehet se kjo epidemi do mbarojë kur ekonomia do të jetë plotësisht në tokë, dhe kompanitë do të jenë në gjendje të blihen për 2 cent dhe kur vaksinat do të bëhen të detyrueshme për 7 miliardë dhe 600 milion pacientë të bërë kronikë. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte