A të deI koha për se ks n’karantine? Deklaratat e rraIIa PRlVATE të Nores befason…

Kur VIP-at shqiptarë vendosin që të flasin publikisht rreth temës së se;ksit, deklaratat e tyre tërheqin gjithmonë vëmendjen e publikut.Ka shumë personazhe të njohur të ekranit tonë që u janë shmangur këtyre pyetjeve, por ka edhe të tjerë që kanë folur pa probIem.Moderatorja e njohur Aulona Musta dallohet për tipin e saj të çiltër ku tregon çdo gjë hapur. Ajo ka folur në lidhje me se.ksin, teksa ka qenë e ftuar në “Pop Culture” JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: