A.tentati ndaj prokurorit në Durrës, Artan Hoxha bën pa.ralajmërimin e fortë

A.tentati ndaj prokurorit në Durrës, Artan Hoxha bën pa.ralajmërimin e fortë

Gazetari investigativ, Artan Hoxha, ka reaguar pas a.tentatit ndaj prokurorit Arjan Ndoja tek mbikalimi i Shkozetit në Durrës, ku mbetën të pla.gosur tre persona, mes tyre edhe vetë prokurori.Në një reagim në rrjetet sociale, Hoxha par.alajmëron se persona të ca.ktuar mund të marrin massa për të zh.dukur gj.urmët nga ven.dngj.arja.Gazetari th.ekson se ligjon në këtë vend vijon ende ta bëjë ka.llas.hnikovi shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: