Adela, studentja 23-vjeçe u vet vr a/ Mirush Kabashi përl ot me shkrimin tron ditës

Një ndodhi e rë ndë ndodhi mbrëmjen e djeshme. Kujtojmë këtu se një vajzë e re i dha fu.nd jetës, duke u he.dhur nga pallati.
Pak para se të hi.dhej ajo kishte lidhur sytë dhe brit.mat e saj tme.rruar lagjen ku jetonte. Lidhur më këtë ngjarje të rëndë ka reaguar edhe aktori i mirënjohur Mirush Kabashi shtype rekl,am dhe shiko vide,on: