Adelina Tahiri krejt Shqipet m’than je martu me plakun Maqedonas,a une me to i dham 1milion euro per…

Adelina Tahiri krejt Shqipet m’than je martu me plakun Maqedonas,a une me to i dham 1milion euro per…

51 njerëz kanë humbur jetën pasi kanë mbetur nën rrënojat e ndërtesave të rrëzuara. Tërmeti shkaktoi dëme të mëdha në zonën përreth Durrësit ku shumë njerëz kanë mbetur tani në qiell të hapur. Shumë persona të njohur janë mobilizuar për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti. E ndryshe nga të tjerët, Adelina Tahiri ka vendosur të ndihmojë pa e bërë publike,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë.