Adelina Tahiri: O bre ani let flasin Shqiptart veq ky Maqedon amo pom mbulon me ari edhe diamanta për pare mos t’folim

Adelina Tahiri është shumë e komentuar në veçanti për jetën e saj private pas martesës me burrin maqedonas 50-vjeçar. Adelina është shumë e njohur edhe për stilin e saj unik dhe gjithmonë plot stil. Sot, ajo ka dalë në qytet e gjithë vëmendjen në pamjen e saj morën varëset nga ari e që duket se i ka nga burri i saj miloner,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë