Agim Hushi: a bessoni se më vjen shumë marre që jam Shqiptarë, më vjen marre që i takoj këtij kombi! atdhe i dështuar!

Agim Hushi, një nga tenorët më me emër në Shqipëri, i ka dhënë lamtumirën përfundimtare tokës shqipëtare për të jetuar në Australi.
Përmes një interviste tenori i njohur me origjinë nga Kavaja ka thene, kam marre te tregoj se jam shqipëtarë. Më vjen marre që i takoj ketij kombi dhe t’i tregoj te tjereve se ku kam jetuar.
Une tani po jetoj ne Australi dhe nuk do t’i tregoj askujt qe jam shqipëtarë, do ti nderroj te gjithe gjerat qe me shfaqin si shqipëtarë, perfundoi ai. …Ju kishim lutur qe te shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis qe ta mirembajm faqen, ju faleminderit..