Ah i sh.kreti, Kengetari shqiptar po fliste me kamera kur doli nga rruga, vjen d.ëshmia rrë.qethëse: Kur erdhën ta nxirrnin…(Video)

Ah i sh.kreti, Kengetari shqiptar po fliste me kamera kur doli nga rruga, vjen d.ëshmia rrë.qethëse: Kur erdhën ta nxirrnin…(Video)

Erjon Beli, i riu kengetar tallavaje qe hu.mbi jeten ne ak.sidentin e r.ende ne Durres, ka qenë duke përdorur celularin në momentin e ak.sidentit, çka i ka shkaktuar atij hu.mbjen e kontrollit të makinës.Një nga dëshmitarët e këtij ak.sidenti tr.agjik, shtëpia e së cili është shumë pranë vendit të për.plasjes, tregoi vështirësitë e z ja rrëfikësve për të nxjerrë trupin e paj.etë nga makina shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: