Ai e solli përsëri në jetë: Historia e dashurisë midis Masha dhe Gonxha do të të lërë pa fjalë

Marrëdhënia e tyre filloi pak më shumë se dy vjet më parë në Francë, kur të dy po ndiqnin një diplomë master. Ajo është nga Shkupi, dhe ai është nga Gana, Afrika. Historia e Masha Beckovic dhe Gonxha Fante është provë që, siç thonë ata, dashuria nuk i njeh ngjyrat. Vitin e kaluar, 25-vjeçarja Masha, një shkencë kompjuterike dhe inxhinieri kompjuterike e madhe, tregoi një revistë për gratë për historinë e saj të dashurisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on