Ajo i ka pas letrat e Zvicrës dhe gjithmonë ka ba hajgaree me mu, qeshtu është kur i ki letrat e Zvicrës!

Ajo i ka pas letrat e Zvicrës edhe gjithmonë ka bo haajgare me mu, qeshtu është kur i ki letrat e Zvicrës. E siç dihet tek ne është trendi per me marrë nje vajzë me letra, por gjithë kjo perparsi siç duket i ka ngr,itur teper dhe i ka priviil,egjuar dhe ato po ndjehen teper mire dhe i nençm.ojne djemt qe jetojne ketu. Kjo i ka nd odhur nje djalit nga…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..