Ajo ishte e cm endur pas lekut, burri i Rudina Dembacajt tregon shkakun e vë rtetë të ndarjes? Kjo foto qe publikoi do e go.zhdojë

Ajo me ne fund e pranoi vete dhe dha detaje mbi ndarjen me bashkeshortin.Por Rudina Dembacaj nuk dha shkakun.Pas ndarjes nga bashkëshortja e tij, Aleks Varfaj duket më i tërhequr drejt rrjeteve sociale.Së fundmi, në Instastory ai ka publikuar një foto me një qen të bardhë që kishte nxjerrë edhe dhëmbët jashtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: