“Ajo skenë ishte trag jike”/ Zja rrfikësi tregon momentet e fundit të Dienës: E mbronte të bijën me trup, në momentet e para… (Video)

“Ajo skenë ishte trag jike”/ Zja rrfikësi tregon momentet e fundit të Dienës: E mbronte të bijën me trup, në momentet e para… (Video)

Irjat Matraku, komandat i Grupit të zja rrfikësve tregoi mbrëmjen e djeshme se i ishte caktuar detyra që të vijonte operacionin në pallatin 6-katësh në Durrës, ku humbën jetën disa persona, mes tyre nëna, vajza e vogël dhe gjyshja. Zj arrfikësi u shpreh se nuk do ta harrojë kurrë kur ka parë Diena Karanxha duke mbrojtur me trup vajzën, Esiela ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: