Akademik Mustafa “godet“ Kurtin: Lërini l’uftat e shtrigave, kufijtë nuk ndërrohen edhe pikë“

Lideri i LDK-së, Isa Mustafa ka deklaruar se askush nuk mund t’i ndryshojë kufijtë e Kosovës, në qoftë se i besojmë vetvetes për të mos i ndryshuar. Mustafa tha se kjo është në dorën dhe përgjegjësinë e vetë atyre dhe se nuk është as Grenell, Borell apo Lajçak që ndryshojnë kufijtë dhe shkëmbejnë territore.
“Askush nuk mund ti ndryshojë kufijtë e Kosovë, në qoftë se ne i besojmë vetvetes për të mos i ndryshuar shtypni ne foton me poshte ndiqni postimin e tij.